Finix is een organisatie die coaching, opleiding en Inspirational Fora biedt, speciaal gericht naar een specifieke doelgroep: elke individuele professional met een (grote) verantwoordelijkheid. Zo organiseerden ze recent een netwerkdiner bij Fatima.

Daags na dit netwerkdiner stuurde de oprichter van Finix, Wim Van Esch, het volgende commentaar naar Fatima:

“Van harte dank aan Fatima en Amal: jullie zijn

gedroomde gastvrouwen en kookprinsessen.”

Samen met een aantal sfeerbeelden die perfect weergeven wat een netwerkdiner bij Fatima inhoudt.

netwerkdiner

netwerkdiner

Een netwerkdiner om beter om te gaan met werkdruk

De mensen van Finix hebben voor een netwerkdiner bij Fatima gekozen, om in een ontspannen maar tegelijk opbouwende sfeer van samenwerking een aantal zaken onderling aan te kaarten. De aanwezigen zijn alle hardwerkende professionals, die net als steeds meer mensen, veel stress en spanning ondervinden op het werk. Wat soms zelfs tot een heuse burnout kan leiden. Tijdens Fatimas kookworkshop wordt er in groep geleerd, gekookt, genoten en ontstaat er een sfeer die de mensen vrijuit laat praten met elkaar over de uitdagingen die ze alle ervaren.

Om het – letterlijk – in de woorden van een deelnemer aan te geven:

“Beste Wim en Sara, 
Ik wil jullie danken voor deze bijzondere workshop.
De sfeer en het gezamenlijke koken maakte in het begin de tongen los onder deze leuke groep mensen die elkaar bijna niet kende en we zagen hoe klein de wereld is bij de kennismakingen. Dit was belangrijk voor ons na het voorgerecht toen Hugo aan zijn workshop begon.
Hierdoor kwamen mooie persoonlijke maar ook wereldse gesprekken los. Iedereen kon zijn gevoel mening mooi verwoorden met een knipoog en lach.
Helaas vloog ook de tijd en was het bijna 24.00 uur veel later dan iedereen verwacht had.
Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie avond met een zeer interessante gesprekspartner, maar laten we eerlijk zijn, zonder Fatima haar woorden en kookkunsten was het nooit zo een avond geworden.” 

netwerkdiner

Is zo’n netwerkdiner ook iets voor uw organisatie? Contacteer dan meteen Fatima om dit met haar te bespreken.