Marokkaanse catering op maat van Vlaanderen

catering

Bij Fatima komt u niet ‘gewoon’ voor Midden-Oosterse catering. Want Fatima gelooft in het unieke van uw feest, van uw evenement. Zij doet er echt alles aan om u en al uw gasten een ongelooflijke dag te bezorgen. Intens genot dankzij een authentieke ervaring.

Als rasechte Antwerpenaar weet Fatima wat genieten is. Haar Marokkaanse roots versmelten perfect met de typisch Vlaamse cultuur van feesten en heerlijk genieten. Fatima’s Midden-Oosterse catering heeft al gezorgd voor buitengewoon Midden-Oosters eten op vele tientallen feesten. Gaande van grote huwelijken tot intieme familiale verjaardagen.

Marokkaanse catering

“Dat catering van Fatima telkens erg geslaagd is, heeft zij zonet weeral bewezen op de Gazet van

Zurenborg nieuwjaarsreceptie. Erg goed verzorgd en overheerlijk!”

(KVL, aanwezige buurtbewoner)

Fatima haalt haar inspiratie uit het beste van de Marokkaanse en Midden-Oosterse keuken. Van kinds af aan was ze gefascineerd door eten. Meer nog, door het bereiden van lekker eten. Kiezen voor haar is kiezen voor exotische smaken. Maar vooral voor verse en gezonde ingrediënten. Kiezen voor Fatima’s Marrokkaanse catering is een keuze voor een echte ontdekking. Een avontuur voor uw smaakpapillen.

Nu al zin erin? Contacteer Fatima meteen per e-mail of op 0497447257

Midden-Oosterse catering in ‘duizend-en-één-nacht-stijl’

Van schijnbaar eindeloze variaties in ‘mezze’ tot intens zoete baklava. Uiteraard over kruidige tajines waar elke gast nog wekenlang met heel erg veel plezier aan zal terugdenken. Gerechten uit Libanon, Egypte, Tunesië, Marokko en meer. Een gans andere ontdekking dan de zoveelste lepel met wat gerookte zalm of foie gras, die u en uw vrienden al te vaak geproefd hebben.

Of wil u meer dan dat? Als u het wenst brengt Fatima u in contact met ervaren en betrouwbare partners die tot in de puntjes zhttps://fatimaskookatelier.be/wp-admin/post.php?post=11680&action=edit#orgen voor de sfeer en aankleding van uw feest. Zij regelen voor u een heus Arabisch decor, sfeervolle muziek en zelfs de typische, charmante verlichting. Neem nu meteen contact op en Fatima bedient u op uw wenken.

Feesten heeft ze al mee georganiseerd in zalen, in privé woningen, op terrassen, in tenten en in tuinen. Fatima voelt zich overal thuis, omdat ze weet dat het allergrootste plezier dat ze u en uw gasten bezorgt, op het vlak van de authentieke sensatie en de overheerlijke smaken ligt.

Marokkaanse catering betekent bij Fatima echt genieten

Marokkaans betekent niet ouderwets. Wel in tegendeel. Dat is net de kracht van hetgeen Fatima u biedt. De perfecte brug tussen de Arabische eet- en smulcultuur aan de ene kant en wat wij Vlamingen ervaren als echt genieten aan de andere kant.

Ook als er vegetariërs tussen uw gasten zitten – en op welk feest is dat vandaag de dag niet het geval? – garanderen we u dat ook zij intens zullen genieten. Want de Marokkaanse keuken telt al eeuwenlang tal van rijke, verbeeldingrijke gerechten op basis van groenten, granen en fruit. Fatima kookt bovendien gezond. Met respect voor duurzaamheid, evenwicht en gezondheid. Allen al die vegetarische gerechten zijn meer dan voldoende reden om kennis te maken met de catering diensten van Fatima.

Service en smaak

De service en intensiteit – zowel op het vlak van klantvriendelijkheid als smaak – van Fatima zijn echt ongeëvenaard. En dat schrijven we niet enkel vanwege de verrukkelijke hoummous die Fatima uw gasten laat proeven.

De goede zorgen, het eten en de bediening van Fatima zijn voortreffelijk. Op het vlak van de ingrediënten, de bereidingen, de presentatie maar vooral het genot van u en uw genodigden. Een smakelijk pallet Mediterrane gerechten.

Kies voor catering door Fatima en uw gasten beleven een onvergetelijke dag. Want Fatima kan koken. Heerlijk koken zelfs. En dat doet zij met hart en ziel. Met cultuur.

Fatima beseft dat catering, op een bijzondere dag als die van uw feest, veel meer dan ‘eten’ is. Uw feest, wordt een ware culinaire beleving. Een ontdekkingsreis in de keuken van Fatima’s heerlijke gastronomie.

Zet de eerste stap in uw sprookje van duizend-en-één-nacht. Contacteer meteen Fatima op 0497447257

Marokkaanse catering 2

“De couscous van Fatima herinnert me steeds opnieuw aan onze heerlijke vakantie in Marokko”

(JV, vaste klant voor catering bij Fatima)

Zoek je naar unieke, authentieke en verrukkelijke Midden-Oosterse gerechten voor je volgende feest of evenement?

Maak dan meteen kennis met Fatima en haar uitzonderlijke Midden-Oosterse catering! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsbijeenkomst of een jubileum, Fatima’s culinaire kunsten zullen je gasten gegarandeerd betoveren.

Geniet van een reis door de smaken van het Midden-Oosten, waarbij elk gerecht met liefde en aandacht wordt bereid. Fatima maakt gebruik van de meest verse ingrediënten en traditionele bereidingswijzen om je een authentieke eetervaring te bezorgen.

Wees er snel bij en boek Fatima’s Midden-Oosterse catering voor je volgende evenement! Zorg ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt met gerechten die de zintuigen prikkelen en de harten van je gasten veroveren.

Neem vandaag nog contact op en laat Fatima’s Midden-Oosterse catering de ster van je evenement zijn!

Wacht niet langer, bel of mail ons nu om te reserveren!

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257

Welk type catering en welke prijzen mag je van Fatima verwachten?

Dat hangt grotendeels van jouw wensen af, want Fatima past zich helemaal aan.

De basis ligt altijd in de verse, huis bereide Midden-Oosterse keuken waar Fatima een topchef in is. Maar de rest wordt in overleg met jou bepaald.

De prijzen variëren vanaf 2,50 € per hapje uit het vuistje tot 35 € p.p. voor een lopend buffet (prijzen excl? BTW).

Zijn er speciale wensen, zoals vegetarische of vegan gerechten, dan zal Fatima zich daaraan aanpassen voor jou. Alles is bespreekbaar.

Feestbuffetten (dus niet een lopend buffet) worden volledig op maat uitgewerkt en vallen niet onder de standaardprijs van 35 € p.p.