Een Marokkaans buffet: dat is ongelooflijk genieten.

Heeft u al ooit genoten van een Marokkaans buffet? Nee? Krijg dan een impressie, een eerste smakelijke indruk, van wat dit voor lekkers inhoudt.Marokkaans buffet op z’n best

U kent de uitdrukking “Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden” allicht. We laten hier dan ook de beelden spreken. Vergeef het ons als het water u in de mond loopt bij het bekijken, het bewonderen van deze beelden. Zelf ben ik letterlijk aan het watertanden terwijl ik deze tekst schrijf en de beelden uitzoek.

Ik weet niet wat u er van vindt, maar ik zit hier op mijn stoel te popelen om de meeste al deze gerechten en kruiden, één na één te proeven.

Een Marokkaans buffet omvat nog veel meer dan deze enkele foto’s laten zien. Dat ontdekt u als u met Fatima er over spreekt.

Kortom, zo’n Marokkaans buffet lijkt me echt overheerlijk. Fatima verzorgt – tot in de puntjes – zo’n buffet voor u. Bij haar in het kookatelier of (vanaf een minimaal aantal personen) bij u aan huis of in een feestzaal.

Zelf leren een Marokkaans buffet te bereiden?

Ja, ook dat kan in Fatima’s kookatelier. Want u kan er een kookworkshop volgen. Gewoon Fatima contacteren en jaar laten weten wat uw wens is. Haar een Marokkaans buffet voor u te laten bereiden, of dit samen in haar professionele doen. Waar wacht u eigenlijk nog op?