Marokkaanse traiteur verwent u met erg veel lekkers

Fatima Marzouki is niet zo maar de eerste de beste Marokkaanse traiteur. Zij is overduidelijk de betere traiteur, die zorgt voor verfijnde Midden-Oosterse gerechten op elk event. Fatima draagt bij tot een uniek feest, tot een bijzondere dag. Het wordt een unieke en memorabele dag voor u en al uw genodigden.

Jarenlange passie en ervaring als Marokkaanse traiteur vertaalt zich in wat Fatima vandaag de dag voor u brengt. Zij zet zich in voor de meest uiteenlopende gelegenheden; van een relatief bescheiden feest thuis tot een zeer luxueus feest op een ruime locatie, Fatima is dé beste keuze als u denkt aan een Marokkaanse traiteur.

Elke klant is voor Fatima een uniek persoon met eigen, specifieke wensen. Contacteer Fatima en maak zelf mee hoe attent, luisterend, warm, charmant en vriendelijk zij met u omgaat. Zij gaat, in volledige samenspraak met u, naar de meest geschikte formule op zoek. Beleef hoe zij uw dromen omtovert tot werkelijkheid.

Fatima heeft Marokkaanse roots en is al tientallen jaren actief als horeca onderneemster, organisator van kookworkshops en Marokkaanse traiteur. Hierdoor weet zij perfect de cultuur van het Middenoosterse eten en feesten te combineren met de Bourgondische Vlaamse feeststijl. Omdat zij zelf 4 kinderen heeft, is ze ook de top Marokkaanse traiteur als het er op aankomt rekening te houden met de specifieke eetwensen van kinderen op uw feest.

Marokkaanse traiteur

“Fatima is een uitmuntend Marokkaanse traiteur.

(JCP, na zijn recent groot feest)

Fatima hanteert recepten en ingrediënten uit zowel de Marokkaanse en Midden-Oosterse keuken. Heel haar leven al is ze gefascineerd door eten en door eten bereiden. Dat ervaart u als u haar keuken bezoekt. Dat voelt u aan als u met haar praat. Dat proeft u als u aan tafel zit. Daar geniet u van als u haar kiest als Marrokaanse traiteur.

Marokkaanse traiteur: innovatief en creatief

Of uw feest thuis plaatsvindt, in een tent, een tuin of op een terras. Fatima kan dit aan en blijft focussen op de essentie: het culinaire avontuur, het eetgenot en feestgenot voor u en uw genodigden.

Hebt u zin in een oriëntaals buffet uit duizend en een nachten, koude en warme gerechten, gevarieerd met vlees, vis, vegetarisch en gevogelte dan bent u bij Fatima aan het juiste adres.
U kunt ook met haar, helemaal naar wens een buffet samenstellen. Uw smaak en wensen versmelten harmonieus met de culinaire cultuur en know how van Fatima, met één enkel doel voor ogen: U een onvergetelijk feest bezorgen.

Speelt u met het idee een Marokkaans traiteur te vragen voor een feest, contacteer dan meteen Fatima. U zal meteen zelf voelen waarom u met haar in zee moet.

Marokkaanse traiteur 2

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
Marrokaanse traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257

Marokkaanse traiteur Fatima Marzouki, de mening van enkele recente klanten

Omdat we enkele jaren geleden op vakantie geweest zijn in Marokko en het eten er heerlijk vonden, hebben we Fatima gecontacteerd als traiteur voor onze 25e huwelijksverjaardag. Ik raad het iedereen aan. Super heerlijk gezellig en zeer geslaagd.
Robert V.

“Fatima Marzouki is absoluut de beste keuze als je op zoek bent naar een Marokkaanse traiteur! Haar gerechten zijn niet alleen overheerlijk, maar ook prachtig gepresenteerd. Mijn gasten waren dolenthousiast over het eten en vroegen allemaal om de recepten (tip: ze staan vaak in de kookboeken van Fatima). Ik kan haar niet genoeg bedanken voor het verzorgen van een onvergetelijke feestelijke en culinaire ervaring!”

Jasmien P.

“Als je een authentieke Marokkaanse traiteur en eetervaring wilt, dan moet je absoluut bij Fatima Marzouki zijn! Haar gerechten zijn een ware smaaksensatie en brengen je meteen naar het Midden-Oosten. Ze is niet alleen een getalenteerde chef, maar ook een warme en gastvrije persoonlijkheid. Ik kan haar diensten ten zeerste aanbevelen!”

André O.

“Fatima Marzouki heeft onze verwachtingen overtroffen als cateraar voor ons evenement. Haar gerechten waren verrukkelijk en haar professionele service was onberispelijk. Ze hield rekening met al onze dieetwensen en zorgde ervoor dat elk gerecht perfect was bereid. Onze gasten waren onder de indruk en we zullen zeker weer bij haar boeken voor toekomstige evenementen!”

Vanessa F.

“Fatima Marzouki is de belichaming van culinair talent en passie. Haar Marokkaanse en Midden-Oosterse gerechten zijn absoluut verrukkelijk en zitten boordevol authentieke smaken. Het was een waar genot om haar gerechten te proeven tijdens ons feest. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen voor elke gelegenheid waarbij je wilt genieten van de keuken van een heerlijke Marokkaanse traiteur!”

Karel D.

“Fatima Marzouki is zonder twijfel de beste Marokkaanse traiteur in de regio Groot-Antwerpen. Haar gerechten zijn met liefde bereid en elke hap is een ware smaaksensatie. Haar professionaliteit en aandacht voor detail zijn bewonderenswaardig. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen voor elk evenement waarbij je je gasten wilt verwennen met heerlijke Meditterane en Midden-Oosterse gerechten.”

Jana W.