Genieten van Fatima’s keuken kan ook. Je kan met andere woorden ook, in groep, komen eten bij Fatima.Eten bij Fatima betekent een culinaire wandeling door de Arabische keuken. Zij bereidt alles zelf voor u in dezelfde keuken waar de workshops gegeven worden.

eten-bij-fatima

Gezelligheid en ontspanning gegarandeerd. Tijdens het keukentafelen krijg je vast een paar tips… Je stelt zelf een groep samen van minimum 8 tot maximum 20 personen.

Eten bij Fatima, altijd gezellig

Het is echt zoals u het op de foto hierboven ziet. Fatima bereidt uw maaltijd en serveert ze u zelf aan tafel. In de intimiteit van de keuken van haar woning. Het mag dan ook niet verbazen dat er vaak spontaan applaus ontstaat wanneer ze een deksel van een tajine licht.

Heel eerlijk, die tajines zien er niet enkel sensationeel uit. Hun smaak is ook ongelooflijk lekker. U zal er met veel plezier van eten en genieten.

Prijs : Eten bij Fatima kost 65€ pp. (volledig menu incl. water en thee). Tevens schenken wij wijnen (wit, rood en/of cava) geselecteerd door onze sommelier, maar deze zijn niet inbegrepen.

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257