Op zoek naar een origineel en creatief team building event? Dan is een kookworkshop bij Fatima Marzouki in Antwerpen dé absolute aanrader.

team-building-3

Samen leren. Samen koken. Samen eten. Uitstekende ingrediënten voor een team building event

Samen een volledige maaltijd bereiden is een zeer sterke team building ervaring. Samen leren wat de Noord-Afrikaanse, Arabische en Midden-Oosterse keuken omvat en inhoudt. Samen leren, en ter plekke in de ruime keuken, gedemonstreerd zien hoe je heerlijke mezze bereidt, wat er nodig is om een lekkere tajine te maken, welke exotische kruiden het verschil maken en veel meer. Dat is wat zo’n event inhoudt.

De team building kook workshop van Fatima is een event die uw medewerkers zal boeien, entertainen en nog beter doen samenwerken. Een ervaring waar lang over nagepraat zal worden, dat beloven we u.

team-building-1

Bij Fatima kan u terecht voor team building in een kleine groep, maar er is ook ruimte voor een groter team.

Team building in de keuken

Het resultaat van deze ervaring ligt aan het einde van het event letterlijk in het bord van de deelnemers. Met andere woorden, bij Fatima schept en maakt uw team samen een heuse maaltijd, waarna de ganse groep aan tafel gaat zitten om er heerlijk samen van te smullen. De ideale combinatie van leren, doen en …. genieten. Een perfecte metafoor voor resultaatgericht samenwerken en er meteen voor beloond worden.

Een keuken uitstekend voor team building workshops ontworpen

Fatima heeft de ruime keuken, aan de achterkant van haar eigen woning, speciaal uitgebouwd om er teambuilding kook workshops te houden. Plaats voor gans uw ploeg, op zo’n manier dat iedereen mee volgt wat Fatima voordoet en uitlegt. Zodat iedereen ook echt ‘hands-on’ zelf meedoet.

Als u op zoek bent naar een leuk en interactief team building event in de regio Antwerpen, neem dan meteen contact op met Fatima Marzouki. Of het gaat om een klein team, waarbij elk van de leden echt zeer concreet wil leren hoe je Marokkaans of Arabisch kookt, dan wel een groter team dat eerder de demo wil meemaken en daarna samen eten, Fatima denkt en werkt van A tot Z met u mee. Om er een perfecte dag of avond van te maken voor uw organisatie.

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257