Marokkaanse traiteur verwent u met erg veel lekkers

Fatima Marzouki is niet zo maar de eerste de beste Marokkaanse traiteur. Zij is overduidelijk de betere traiteur, die zorgt voor verfijnde Arabische gerechten op elk event. Fatima draagt bij tot een uniek feest, tot een bijzondere dag. Het wordt een unieke en memorabele dag voor u en al uw genodigden.

Jarenlange passie en ervaring als Marokkaanse traiteur vertaalt zich in wat Fatima vandaag de dag voor u brengt. Zij zet zich in voor de meest uiteenlopende gelegenheden; van een relatief bescheiden feest thuis tot een zeer luxueus feest op een ruime locatie. Elke klant is voor Fatima een uniek persoon met eigen, specifieke wensen.  Contacteer Fatima en maak zelf mee hoe attent, luisterend, warm, charmant en vriendelijk zij met u omgaat. Zij gaat, in volledige samenspraak met u, naar de meest geschikte formule op zoek. Beleef hoe zij uw dromen omtovert tot werkelijkheid.

Fatima heeft Marokkaanse roots en baat al jarenlang 2 restaurants uit in Antwerpen. Hierdoor weet zij perfect de cultuur van het Marokkaanse eten en feesten te combineren met de Bourgondische Vlaamse feeststijl. Omdat zij zelf 4 kinderen heeft, is ze ook de top Marokkaanse traiteur als het er op aankomt rekening te houden met de specifieke eetwensen van kinderen op uw feest.

marokkaanse-traiteur

“Fatima is een uitmuntend Marokkaanse traiteur.

(JCP, na zijn recent groot feest)

Fatima hanteert recepten en ingrediënten uit zowel de Marokkaanse en Arabische keuken. Heel haar leven al is ze gefascineerd door eten en door eten bereiden. Dat ervaart u als u haar keuken bezoekt. Dat voelt u aan als u met haar praat. Dat proeft u als u aan tafel zit.

Marokkaanse traiteur: innovatief en creatief

Of uw feest thuis plaatsvindt, in een tent, een tuin of op een terras. Fatima kan dit aan en blijft focussen op de essentie: het culinaire avontuur, het eetgenot en feestgenot voor u en uw genodigden.

Hebt u zin in een oriëntaals buffet uit duizend en een nachten, koude en warme gerechten, gevarieerd met vlees, vis, vegetarisch en gevogelte dan bent u bij Fatima aan het juiste adres.
U kunt ook met haar, helemaal naar wens een buffet samenstellen. Uw smaak en wensen versmelten harmonieus met de culinaire cultuur en know how van Fatima, met één enkel doel voor ogen: U een onvergetelijk feest bezorgen.

Speelt u met het idee een Marokkaans traiteur te vragen voor een feest, contacteer dan meteen Fatima. U zal meteen zelf voelen waarom u met haar in zee moet.

marokkaanse-traiteur

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257

Omdat we enkele jaren geleden op vakantie geweest zijn in Marokko en het eten er heerlijk vonden, hebben we Fatima gecontacteerd als traiteur voor onze 25e huwelijksverjaardag. Ik raad het iedereen aan. Super heerlijk gezellig en zeer geslaagd.
Robert V.