Kookworkshop prijzen.
Nieuw: 3 formules. 30 euro, 65 euro of 99 euro p.p.

U heeft zin in een leuke kookworkshop? En u bent enthousiast om de Marokkaanse en Arabische keuze samen met Fatima te verkennen en ontdekken? Lees dan hier de concrete info over de kookworkshop prijzen.

Kookworkshop prijzen en 3 formules

Formule 1: bezoek aan gespecialiseerde voedingswinkels + Tajine (of Mezze)

De meest eenvoudige en toegankelijke formule in de reeks kookworkshops prijzen.

Op wandelafstand van Fatima’s kookatelier liggen verschillende voedingszaken die specialiteiten aanbieden. Ingrediënten die frequent gebruikt worden in Fatima’s keuken.kookworkshop-prijzen

U bezoekt, met Fatima als lokale gids, een Marokkaanse buurtslager en u ontdekt er wat anders is aan het vlees dat zo’n zaak aanbiedt. Niet enkel omdat het halal is, maar ook omdat de nadruk op andere producten en op andere onderdelen van het dier ligt dan bij de traditionele Vlaamse slager. Fatima kent de slager goed en zal u veel kunnen vertellen en bijleren.

kookworkshop-prijzenDe volgende halte is de Marokkaanse slager. Uw ogen zullen wijd open gaan als u ziet hoe anders er in de Marokkaanse gemeenschap traditioneel met brood wordt omgegaan.

De derde en laatste halte is een grote (voornamelijk) Afrikaanse winkel, de Oriental. In die winkel vindt u een belangrijk aanbod aan kruiden. Kruiden waar Fatima u precies van vertelt waar ze typisch voor gebruikt worden in de Marokkaanse en Arabische keuken.

Na deze 3 winkelbezoeken wandelt u kort terug naar het kookatelier in de Zurenborg wijk en gaat het avontuur verder.

Fatima bereidt dan, samen met u, hetzij een overheerlijke tajine, hetzij een prachtige selectie aan mezze. Mezze zijn kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken.

De prijs voor deze formule is 30 euro per persoon

Formule 2: kookworkshop + Tajine (of Mezze)

Deze workshop is voor een groep, van minstens 8 personen, die je zelf samenstelt. Dat kunnen vrienden zijn, leden van een club of vereniging, collega’s of in familieverband.

Er bestaan een reeks traditionele thema’s. Daar lees je hier meer over. Maar je kan ook perfect, in overleg met Fatima, zelf bepalen waar de kookworkshop over gaat. Ook het startuur kan je vrij kiezen. Dus zowel lunch, als avondeten, als vroeg avondeten zijn perfect mogelijk.

Tijdens de workshop vertelt Fatima je alles over de recepten en gerechten. Daarna maak je die, in groep en onder leiding van Fatima, in haar professionele keuken klaar.

Het gaat telkens over verschillende voor- en hoofdgerechten, een dessert, verse munthee (meestal met bio munt die Fatima in haar eigen tuintje kweekt), water en koffie à volonté.

Als het eten klaar is….. Aan Tafel !

De prijs voor deze formule is 65 euro per persoon.

Formule 3: wandeling + volledige kookworkshop + kookboek van Fatima

Als u voor topverwennerij gaat, kies dan deze formule. Ze is de duurste in de reeks kookworkshops prijzen, maar u geniet gegarandeerd van een ongelooflijke ervaring en u neemt ook recepten mee naar huis.

Deze formule combineert de wandeling uit formule 1 – de Marokkaanse slager en bakker + de ‘kruidenwinkel’ – met de uitgebreide kookworkshop: verschillende voor- en hoofdgerechten , dessert, koffie, munthee en water.

Hierbij serveert Fatima u een subtiele Marokkaanse wijn, die perfect bij de maaltijd past.

En opdat u thuis nog meer zelf zou kunnen experimenteren met alles wat u bij Fatima leert en proeft, krijgt u ook een prachtig kookboek (uitgeverij Lannoo) van Fatima mee.kookworkshop-prijzen

De all-in* prijs voor deze – super verwennerij – formule is 99 euro per persoon.

* wijn is inclusief in de formule 3

Ziezo, nu u precies weet wat de kookworkshop prijzen en formules zijn, blijft u er maar één ding te doen: Fatima contacteren om het met haar te bespreken en af te spreken.

Contacteer-title

fatima-portretteam-building events
kookworkshops
catering
traiteur

Fatima Marzouki

Stichter en bezieler van het kookatelier.
Tel: +32 497 447257